Shivers är en ny innovativ behandlingsenhet för hästar baserad på en finsk vibrationsteknik som gör att du kan behandla hästens muskler genom att öka cirkulationen på djupet efter exampelvis tävling. Du kan även borsta och rykta hästen effectivt med Shivers.

Formgiven och utveklad i Finland, är detta ett lättanvänt tillbehör för dagligt bruk. Med kraftfulla vibrationsmotorer, skräddarsydda functioner, egonomisk design och smarta tillbehör hjälper Shivers dig att ge din häst bästä möjliga omsorg och vård - både för ökat välbefinnande, ökad återhämtning och ökad prestation.

Shivers.156.png

SHIVERS presentationsvideo

hur använder du shivers på din häst?

Vid formgivningen och designen av Shivers har man beaktat hästens kroppsbyggnad, funktion och muskulatur for att Shivers ska kunna behandla varje muskel och kroppsdel på hästen så effectivt som möjligt. Tack vare de utbytbara behandlingshuvudena kan du även rykta och vårda hästens man och päls. Shivers kan fästas för punktbehandling på hästen med ett separat handsfreebälten som underlättar användningen och möjliggör behandling av flera hästar samtidigt.

Shivers kan användas för att värma upp hästens muskler före och efter en prestation, eller för att massera hästen på ett avlappnande sätt. Som med alla vibrationsenheter, kan Shivers användas för en mängd olika avslappnande användningsområden.

 BESTÄLLNING

SHIVERS grundpaket kostar 249€ (2695 kr.),  I priset ingår en e-brush, två alternativa massagehyvyden, ett borsthuvud samt en laddare for vanlight vägguttag.  

SHIVERS groomingpaket deluxe kostar 289€ (3095 kr.),  och innehåller en speciellt framtagen väska med en e-brush, två alternativa massagehuvuden, ett borshuvud, ett handsfreefästen, ett stallbart handsfreebälte samt en laddare för vanlight vagguttag.

Om du önskar köpa en Shivers, en behandling eller om du valt att beställa en demonstration, vänligen fyll i följande formulär eller ring vår försäljningsrepresentant på

 +358 50 386 9359

 Shivers grundpaket kostar 2695 kr. (249€) ingår. VAT och post kostnade till Finska.

Shivers grundpaket kostar 2695 kr. (249€) ingår. VAT och post kostnade till Finska.

 Shivers groomingpaket kostar 3095 kr. (289€) Ingår. VAT och post kostnade till Finska.

Shivers groomingpaket kostar 3095 kr. (289€) Ingår. VAT och post kostnade till Finska.

Valj *
Namn *
Namn
jag har läst och godkänner villkoren. *
 

Vid utforminingen av Shivers har man beaktat hästens kroppsbyggnad, function och muskular för att kunna behandla varje muskel och kroppsdel på hästen. Tack vare de utbytbara behandlinghuvuden kan du även vårda hästens päls.

 

Shivers kan användas för att värma upp muskler före och efter en prestation, eller för att massera kroppen på ett avslappnande sätt. Behandlingen har en retapeutisk och avslappnande inverkan på hästen.

4K2A8048.JPG

Unika tekniska lösningar för shivers är patenterad internationellt

 • Shivers functions bygger på vibrationsmotorer och på program med vilka man till exempel kan åstadkomma vajende vibrationer.

 • Shivers är utrustad med olika behandlinghuvuden, såsom eb borste och ett knölformat behandlinghuvuden.

 • Vid sidan av de grundläggande funktionerna finns två olika program för att effektivisera effekten av massage och behandling.

 • Shivers kan fästas på hästen med ett handsfree-bälte för enklare hantering.

 • Shivers har ett laddningbart batteri så att du säkert kan anvanda enheten i alla situationer. Beroende på apparatens driftinställningar håller batteriet i 6 -10 timmar.


tekniska information

 • Vikt: 356 gram, mått: 204 mm lång, 107 mm bred oach 98 mm tjock.

 • Micro-USB uppladdningsbart 2700 mAh Li-Po batteri för upp till 10 tim användningstid.

 • Innehåller två kraftfulla vibrationmotorer som tillfälligt kan uppnå vibrations accelerationen på upp till 2,0G direkt i en avslappnande muskel (normal räckvidd beroende på program och intensitet: 0,2 - 0,6 G).

 • Latt att starta och stänga al. Innehåller även pausfunktion.

 • Förutom grundläggande massage, är Shivers utrustad med ett pulserande och vibrerande program för att förbättra prestandan. Det finns fem nivåer av intensitet för varje program.

 • Shivers är lätt och har ett silikonhandtag som gör den enkel att anvanda.

 • Shivers är vattentät och kan enkelt rengöras med en fuktig handduk eller tvål och vatten.

 • Tillverkaren har en 1-årig internationell garanti.

 

För detaljerade instruktioner på olika språk, vänligen besök länkarna nedan

SHIVERS MANUAL FINSKA

SHIVERS MANUAL ENGELSKA

SHIVERS MANUAL SVENSKA


 

Kontakta gärna våra säljare. Du kan också lämna oss ett meddelande eller följa oss på Facebook @shiverstm eller Instagram #shiverstm.

 

SHIVERS TM

Tallinraitti 18

90940 Jääli

FINLAND

 

försäljning och distribution finska  

Jarmo Bergbacka

+358 50 386 9359

Tallinraitti 18

90940 Jääli

Finland

jarmo.bergbacka@shivers.fi

 

försäljning och distribution middle east 

Vendor junction F.Z.C

Dubai, United Arab Emirates
+971 55 101 6674
info@vendor-junction.com

 

försäljning och distribution svenska  

-Kommer Snart-

 

tillverkare

AMANDEL OY

info@amandel.fi
www.amandel.fi

Y-tunnus: 2362146-7